Så får du ett mysigt vardagsrum

Att ha ett rofyllt sovrum som är mysigt är det många som eftersträvar. För att få till den där mysfaktorn är det en bra idé att försöka mixa olika material och texturer. Att välja mysiga inbjudande möbler är också en bra idé.

Ett mysigt och trivsamt vardagsrum har ofta det där lilla extra i inredningen. Det går att få ett vardagsrum mysigt oavsett vilken inredningsstil du har. Det finns några bra knep som du kan ta till om du vill göra ditt vardagsrum lite extra mysigt, rofyllt och trivsamt. Att köpa snygga möbler som är inbjudande och sköna är viktigt i vardagsrummet. Exempelvis är en statement fåtölj perfekt som du sedan matchar med bordet om du vill få till en tilltalande inredning. Du kan köpa en snygg fåtölj från svenskahem.se om du skulle vilja ha en i ditt vardagsrum. En fårskinnsfåtölj, en fåtölj i ljusrosa eller en i svart skinn är alla snygga och bekväma.

Mixa gärna kulörer och stilar för ett levande intryck!

Mixa olika material och texturer

För att få till den där mysiga känslan är det viktigt att du mixar olika material och texturer. Att ha en mjuk fluffig matta är ett bra sätt att binda ihop helheten och samtidigt ge ett mjukt intryck till rummet. I vardagsrummet är det bra att se till att det finns bra med sittplatser. När du har gäster vill du att alla ska kunna få plats i den mysiga oasen som vardagsrummet ger. Mörka djupa nyanser är också något som kan bidra till en mysig stämning. Att inreda med trä och gröna växter som är supertrendigt just nu är också en bra idé.