Killar, kläder och stil!

Ibland brukar killa fråga mig saker, och ofta frågar de mig som sådant som rör kläder och skor, eller annat som har med utseende att göra. Jag tycker det är väldigt kul när de gör det, för finns det egentligen någonting som är så snyggt som en kille som bryr sig om sitt utseende och hur han klär sig? Nu menar jag så klart inte att han ska spendera mer tid framför spegeln än mig, men att bry sig om passform, stil och utseende tycker jag bara är snyggt. Fler killar borde göra det. Så vad brukar jag säga till dem? Givetvis brukar jag tipsa om sådant jag tycker är snyggt och som passar på många killar, jag tycker mycket om lite casual, sportiga och preppy kläder och skor på killar, och jag brukar skicka lite länkar så de vet vart de kan hitta kläder, till exempel http://www.stylepit.se/man/brands/fredperry och så. Och sen brukar jag se till att de läser tidningar som tipsar om hur man kan klä sig, och vad som är snyggt! Till exempel brukar jag få dem att läsa King Magazine, och den här artikeln om seglarskor tycker jag är väldigt bra, där de skriver:

Seglarskorna är en av grundpelarna inom den amerikanska preppystilen. Men användnings- och matchningsmöjligheterna är betydligt större än bara vid marina tillfällen på båt och bryggdäck. King visar fem stilsäkra sätt att bära seglarskorna på.

Så kan killarna läsa det och lära sig hur man matchar och varierar saker som, ja, seglarskor! Det är bra att få dem att själva läsa informationen, inte att man bara plockar fram den här ska du ha med den här. Det är ju som Jesus eller någon annan i Bibeln sa, ge en man en fisk och han är mätt för en dag, lär honom fiska så är han mätt hela livet! Jag ser kläder på samma sätt, klä honom så är han snygg i en dag, lär honom klä sig så är han snygg för jämnan!